ΑρχικήΕπικαιρότηταΛιάγκας σε Κασσελάκη: «Δεν ζητάω συγγνώμη, είπαμε ότι είναι μακρινή γιαγιά»

Λιάγκας σε Κασσελάκη: «Δεν ζητάω συγγνώμη, είπαμε ότι είναι μακρινή γιαγιά»

Mαίνεται η κόντρα μεταξύ Κασσελάκη-Λιάγκα, σχετικά με την υποτιθέμενη “γιαγιά Κασσελάκη”, την οποία έβγαλε στον “αέρα” ο δημοσιογράφος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Λιάγκα εμφανίστηκε μια γυναίκα ισχυριζόμενη ότι είναι η γιαγιά του κ. Κασσελάκη, λέγοντας πως «και ο ίδιος ήταν Νέα Δημοκρατία».

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Tweet ανέφερε: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για τον τίτλο που δόθηκε στο ρεπορτάζ και πως δεν είναι διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη:

“Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχθεί και τα έχω πληρώσει. Έχω διδαχθεί, έχω ζητήσει συγγνώμη και έχω προχωρήσει. Όταν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει λάθος, όχι εγώ. Ίσως δεν ξέρει καλά ελληνικά, ίσως έχει λάθος συμβούλους ο Στέφανος, αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας, δεν αλλάζω. Έγινε μια συζήτηση για την περιβόητη γιαγιά του Κασσελάκη.

 

Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο.

Ή δεν είναι καλά τα ελληνικά του ή οι σύμβουλοί του, τον συμβουλεύουν λάθος. Τόνισα ότι είναι μακρινή γιαγιά του. Μάλιστα, η κυρία μίλησε για τη σχέση της με τον Κασσελάκη. Αν ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα ότι είναι κανονική γιαγιά. Το ξεκαθάρισα ότι είναι μακρινή γιαγιά. Το λάθος είναι με τους συνεργάτες μου και τους ψέγω. Ο παρουσιαστής δεν ξέρει τους τίτλους. Τους έβρισα τους συνεργάτες μου. Είπαμε ότι είναι μακρινή γιαγιά.

 

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη τι κάνουν άλλοι δημοσιογράφοι και άλλες εκπομπές που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση… Και έβγαιναν άλλες φωνές. Η συγκεκριμένη κυρία που βγάλαμε έχει μακρινή συγγένεια με εσάς. Σας πιστεύω ότι δεν την γνωρίζετε. Θα έπρεπε να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια, επειδή ανακαλύπτουμε τους μακρινούς συγγενείς σας και να μας ευχαριστήσετε, αλλά εσείς βγαίνετε και λέτε ότι θέλουμε να σας κάνουμε κακό. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Δείτε ποιοι είναι κοντά σας πραγματικά και ποιοι είναι κοντά σας για συμφέρον”.