ΑρχικήΕπικαιρότηταLockdown: Τι θα συμβεί με τα sms όταν ανοίξει το λιανεμπόριο

Lockdown: Τι θα συμβεί με τα sms όταν ανοίξει το λιανεμπόριο

Τα SMS θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στη ζωή μας ακόμη κι όταν ανοίξει το λιανεμπόριο, όπως επεσήμανε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως στην περίπτωση που θα επιτραπεί η λειτουργία τομέων του λιανεμπορίου, τα sms θα συνεχίσουν να ισχύουν.

Κληθείς να απαντήσει τι θα ισχύσει για τα θέατρα, τους κινηματογράφους και τα μουσεία σημείωσε ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν αλλά τόνισε ότι υπάρχει μια συζήτηση για το θέμα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων και κάποιων άλλων τομέων του πολιτισμού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε επίσης πως αναμένεται βελτίωση στα επιδημιολογικά δεδομένα και με βάση αυτά η επιτροπή θα εισηγηθεί σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Αναφορικά με το γιατί δεν άνοιξαν τώρα τα σχολεία, ο κ. Πέτσας επεσήμανε πως ήταν ένα ρίσκο που δεν άξιζε κανείς να πάρει και πως θα επικρατούσε αναστάτωση.

«Η 7η Ιανουαρίου επιλέχτηκε ως ημερομηνία για όλους τους υπόλοιπους τομείς ώστε να υπάρξει μία εναρμόνιση με το άνοιγμα των σχολείων».