Λύτρας: «Σύχναζαν κι άλλα παιδιά στο κατάστημα του Μίχου στον Κολωνό»

8 mins read

Για τον τρόπο με τον οποίο πλησίασε την ανήλικη ο 53χρονος μαστροπός, μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας πως ο παιδοβιαστής είχε κερδίσει με πολλούς τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας.

Μάλιστα όπως τόνισε μιλώντας στο Open ο κ. Λύτρας, “ο 53χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών οικογενειών, καθώς στο κατάστημά του στον Κολωνό σύχναζαν αρκετά ανήλικα παιδιά”.

“Η κοινή λογική λέει ότι στα 53 του δεν ξεκινάει κάποιος να κάνει τον παιδοβιαστή”, είπε ακόμα ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης προσθέτοντας ότι “εμένα με πήραν δύο τηλέφωνα που μου είχαν αναφέρει διάφορα περιστατικά με τον κατηγορούμενο”.

 

Τι είπε για τη μητέρα

“Το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα κακό και αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία”, δήλωσε ο κ. Λύτρας απαντώντας στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν η μητέρα να μην γνώριζε τα όσα συνέβαιναν στην ανήλικη.

Τέλος, αναφερόμενος στα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι “δεν γνωρίζει από ποιον είναι τα δύο εμβάσματα των 20-25 ευρώ, είναι από ένα άτομο; Υπάρχουν τα στοιχεία”.

“Της την έστησε ο Μίχος δηλαδή;” ρωτήθηκε ακόμα ο δικηγόρος της και απάντησε “ακριβώς, όχι για να κάνει τη μάνα συνένοχο αλλά προφανώς δεν θα έδινε τον δικό του λογαριασμό”.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα