«Μαμά είσαι κακιά- Μαμά όχι καρδούλα»- Τα συγκλονιστικά σημειώματα της Τζωρτζίνας

20 mins read

Συγκλονίζουν τα σημειώματα της Τζωρτζίνας που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσεγγενέ.

Στο σημείωμα με παιδικά γράμματα δίνουν το στίγμα για τη σχέση μεταξύ της Τζωρτζίνας και της μητέρας της, μια σχέση που όπως φαίνεται δεν ήταν και η καλύτερη.

Στην παραπάνω φωτογραφία αποτυπώνονται οι σκέψεις της άτυχης Τζωρτζίνας. Το κοριτσάκι με τον δικό του τρόπο, τον παιδικό, προσπάθησε από ότι φαίνεται να αποτυπώσει στο χαρτί τα συναισθήματά του. Γράφει χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι βλέπουμε μια μουτζούρα.

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο , που έγραφε ασκήσεις της. Όλα αυτά φυσικά πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.

Άνω κάτω το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Παραβιασμένη η εξώπορτα

Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα για πρώτη φορά εικόνες από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα άνοιξαν με κλειδαρά και βρήκαν όπως καταγγέλλουν παραβιασμένη την πόρτα του 1ου ορόφου.Οι εικόνες είναι από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο τριώροφο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Εκεί ήταν το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη. Τα περισσότερα πράγματα είναι των παιδιών: ένα ροζ ποδήλατο και μια ροζ παιδική μηχανή. Υπάρχουν κούτες δεξιά και αριστερά του διαδρόμου.

Η ροζ σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας έχει ακόμα μέσα τα βιβλία της. Αυτές τις εικόνες αντίκρυσαν οι δικηγόροι των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα όταν μπήκαν σήμερα στο σπίτι. Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν παραβιασμένη την πόρτα του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο.

Οι δικηγόροι άνοιξαν με κλειδαρά το σπίτι λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα που αντίκρυσαν ήταν ένα ηχοσύστημα στη σκάλα. Ειδοποιητήρια και φάκελοι πεταμένοι δεξιά αριστερά.

Οι φωτογραφίες από το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη

Αυτό είναι το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο. Σήμερα είναι άδειο και σε μία άκρη υπάρχει μόνο ένα θερμαντικό σώμα μία ηλεκτρική σκούπα.

Στον δεύτερο όροφο το ειδικό ηλεκτρικό κάθισμα για την Ευγενία Κούτρα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να κατέβει τις σκάλες. Σήμερα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα.

Facebook Comments