ΑρχικήΕπικαιρότηταΜεγάλες φθορές στο στο συκώτι της Μαλένας εντόπισαν οι ιατροδικαστές

Μεγάλες φθορές στο στο συκώτι της Μαλένας εντόπισαν οι ιατροδικαστές

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις στο θρίλερ της Πάτρας και τον θάνατο τριών παιδιών, την ώρα που ήδη έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας και ενώ αναμένεται το πόρισμα για τη Μαλένα, πολλοί ιατροδικαστές έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο η αποκάλυψη του MEGA έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στη μικρή Μαλένα. Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αυτή φθορά στο ήπαρ του μικρού κοριτσιού αποδόθηκε λανθασμένα στην ηπατική ανεπάρκεια. Ακόμα, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο ούτε ο ασφυκτικός θάνατος θα δικαιολογούσε τέτοια φθορά στο ήπαρ της.

Παράλληλα, υπάρχουν οι ενδείξεις για δηλητηριώδη ουσία που ενδεχομένως να έχει δράσει για αρκετή ώρα στο ήπαρ του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας που έχασε τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι από τοξική ουσία, την κεταμίνη, έχασε τη ζωή της η Τζωρτζίνα…




 

Δικηγόρος Τσάκωνα: «Η εντολέας μου δεν είχε και δεν έχει καμία ένδειξη πως ο θάνατος της Μαλένας πρόκειται για εγκληματική ενέργεια»

Ο δικηγόρος είπε πως η εντολέας του θα κληθεί να πει την άποψή της και θα γνωμοδοτήσει στην άτυπη επιτροπή που ερευνά εκ νέου τις υποθέσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, όπως και ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας στην προκαταρκτική εξέταση εφόσον αποδειχθεί πως μιλάμε ξανά για εγκληματική ενέργεια σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Μαλένας.

 

Ο κ. Μπασαράς επισήμανε πως η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο με οξεία λευχαιμία και απότοκος αυτού του συμπτώματος ήταν η ηπατική ανεπάρκεια. Η ηπατική ανεπάρκεια ήταν συμβατή με την οξεία λευχαιμία και τη θεραπεία που λάμβανε για αυτή, η οποία ήταν ισχυρή.

«Η κ. Τσάκωνα δεν είχε καμία ένδειξη την τότε χρονική περίοδο πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όπως δεν έχουμε ούτε τώρα, είναι ακόμη υπό διερεύνηση»  τόνισε.

Ο δικηγόρος σημείωσε πως τότε η κ. Τσάκωνα είχε μία τοξικολογική εξέταση της Μαλένας «καθαρή» και είχε προβεί στις διαδικασίες που έπρεπε να προβεί.

«Η κ. Τσάκωνα υφίσταται μία συκκωφαντική επίθεση  για αυτό προσέλαβε δικηγόρο, αλλιώς δεν θα το έκανε, δεν είχε καμία χρεία δικηγόρου. Αλλά όλο αυτό το διάστημα δέχεται από έναν ιδιώτη ιατροδικαστή και από ένα συγκεκριμένο κέντρο συκκωφαντική επίθεση, η οποία προσπαθεί να βρει “το κουνούπι στο δωμάτιο και δεν βλέπει τον ελέφαντα στο πεζοδρόμιο”» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπασαράς.