ΑρχικήΕπικαιρότηταΜεγαλοπρεπές άδειασμα Σπίρτζη σε Πολάκη για τις ανεμογεννήτριες

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Σπίρτζη σε Πολάκη για τις ανεμογεννήτριες

Επικό άδειασμα Σπίρτζη σε Πολάκη σε ραδιοφωνική συνέντευξη για το θέμα των ανεμογεννητριών. καθώς εξέφρασε εντελώς διαφορετική άποψη.

Ο κύριος Σπίρτζης μίλησε για πράσινη μετάβαση και ότι αυτή προϋποθέτει  την εγκατάσταση ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η νομοθεσία καθιστά την εγκατάστασή τους σε δασικές περιοχές απόλυτα νόμιμη, αδειάζοντας έτσι τον Βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε συνδέσει τις πυρκαγιές με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Μάλιστα στη σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απάντησε: “Ο Παύλος έχει τη δική του άποψη κι εγώ τη δική μου” διαχωρίζοντας έτσι τη θέση του από τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Πολάκη.

Το σχόλιο του Άδωνι για την εσωτερική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ

Τις διαφορετικές θέσεις των δυο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με τιτίβισμά του ανέφερε «Τώρα που ο Σπίρτζης διαφώνησε με τον Πολάκη για τις Ανεμογεννήτριες και τις φωτίες θα του επιτεθεί ο Πολάκης με τους χαρακτηρισμούς που επιτέθηκε σε μένα; Όχι φυσικά, τώρα ο Πολάκης θα κάνει ότι δεν το άκουσε…».