ΑρχικήΕπικαιρότηταΜετά το pride έρχεται το... family pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μετά το pride έρχεται το… family pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Χωρίς να είναι σαφές ποιοι είναι οι διοργανωτές, οι εκδηλώσεις είναι γεγονός και μετά το pride που γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται το family pride, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Όπως γίνεται γνωστό από την αφίσα, “μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα, οι Ελληνίδες μάνες”. Το ραντεβού είναι για τις 06 Ιουλίου, στις 19:00, στο Λευκό Πύργο για τη Θεσσαλονίκη.

Τη σχετική αφίσα βρήκαμε σε ομάδα στο facebook (Έλληνες Άθεοι και Αγνωστικιστές)

Η παρέλαση της οικογένειας στην Αθήνα

Την ίδια ημέρα, όπως ανακαλύψαμε στο familypride.gr, το ραντεβού της Αθήνας για το οικογενειακό pride είναι στο Παλαιό Φάληρο, όπου η πορεία θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το Pride Family είναι “η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου.

1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση!

Βασικά μηνύματα του Pride Famil:
Δημογραφικό πρόβλημα
Η ιδέα της Οικογένειας να ξανά γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας.”