ΑρχικήΕπικαιρότηταΜια συγγνώμη που άργησε από τον Λιάγκα για την απαράδεκτη «πλακίτσα» (video)

Μια συγγνώμη που άργησε από τον Λιάγκα για την απαράδεκτη «πλακίτσα» (video)

Ο παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι» Γιώργος Λιάγκας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον τρόπο που παρουσίασαν χθες στο πάνελ ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του ΑΠθ, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό αφορούσε μια 20χρονη φοιτήτρια, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από συμφοιτητής της, την ώρα που μελετούσε στη βιβλιοθήκη, με τους ανθρώπους όμως της εκπομπής να διακωμωδούν το θέμα.

Ειδικότερα, το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έσκασε στα γέλια και με ατάκες του τύπου «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» προκάλεσαν σοκ στους τηλεθεατές. Η αποκορύφωση της παρουσίασης του θέματος ήταν όταν αποφασίστηκε να γίνει live η αναπαράσταση της ασέλγειας στην πλάτη της Ελένης Τσολάκη με ένα μπουκάλι νερό.

Έτσι λοιπόν, με τον σάλο που προκλήθηκε, σήμερα ο Γ. Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη και διευκρίνισε «Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη από όλους. Είναι μια βίαιη πράξη. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο θέμα, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο ή σε μια παρέα. Γιατί έχει και μια αστεία διάσταση. Και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρα στάση και θέση όλων μας. Ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Και επειδή στενοχωρήσαμε κάποιον κόσμο, να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν το θέλαμε».

Δείτε το βίντεο: