Μητέρα Ρούλας: «Δύο φορές είχε κακοποιηθεί η Τζωρτζίνα το 2014, όχι από την κόρη μου» (video)

12 mins read

Αποκαλυπτικός ήταν ο διάλογος της μητέρας της Ρούλας με τον Νίκο Ευαγγελάτο (καθώς η κυρία Λεγάτου δεν δέχτηκε να συνομιλήσει καθόλου με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο). Αν και η συνομιλία ξεκίνησε με αφορμή μία μαρτυρία ότι η Ελένη Λεγάτου έπαιρνε διαρκώς άδειες από τον δήμο Πάτρας όπου εργάζεται και ότι η ίδια σύστησε στην σπιτονοικυρά την κόρη της, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατέληξε σε πρωτάκουστες αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα η οποία ήταν ακόμα μηνών!

 


Ενώ η μητέρα της Ρούλας, Ελένη Λεγάτου, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος είχε κακοποιήσει την Τζωρτζίνα το 2014, όταν ήταν ακόμα βρέφος, λέγοντας πάντως ότι αυτό είχε συμβεί δύο φορές, ακούστηκε ο σύζυγος της να λέει μέσα από το τηλέφωνο «από το περιβάλλον του Μάνου ήταν!».

Όπως είπε η μητέρα της Ρούλας, υπάρχει καταγραφή στο Καραμανδάνειο για το περιστατικό καθώς όταν είδε την Τζωρτζίνα με μελανιές την πήγε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως εύλογα αναρωτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Η κόρη σας πήρε κακοποιημένη με μελανιές την Τζωρτζίνα από συγγενικό σπίτι και μετά την άφησε κι άλλη φορά στο ίδιο σπίτι και την ξαναβρήκε κακοποιημένη;». «ναι, ναι», απάντησε η μητέρα της Ρούλας.

Facebook Comments