Μολότοφ και μπετόβεργες κατέσχεσε η αστυνομία στη διαδήλωση της Νέας Σμύρνης (photos)

9 mins read

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι δρόμοι γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης με μολότοφ και φωτοβολίδες ενώ υπάρχουν και αναφορές για τραυματίες.

Τραυματισμένος αστυνομικός στη μέση του δρόμου (video)
Αστυνομικός της άμεσης δράσης έχει τραυματιστεί στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται λιπόθυμος στο έδαφος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ή από πέτρα στο κεφάλι. Υπάρχει ένα τραύμα ενδεχομένως στο λαιμό αλλά και στο κεφάλι.

Νωρίτερα
Κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, εργατικές λέσχες, συνελεύσεις κατοίκων από την περιοχή και τις γύρω περιοχές, φοιτητικοί σύλλογοι, κι άλλες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή και καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν. Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες πρόκειται να κατευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.
Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην κάθοδο.




Το φωτορεπορτάζ
    
Με φωτογραφίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Comments

Τελευταία Νέα