Μοντέλο του GNTM και του My Style Rocks συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης – Ο γάμος με σεΐχη

15 mins read

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο, που κατά το παρελθόν είχε πάρει μέρος σε reality μοντέλων. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής τη συνέλαβαν με κοκαΐνη στην κατοχή της.

Πρόκειται, σύμφωνα με το protothema.gr, για την Αφροδίτη Μπάρμπα οποία έγινε γνωστή μέσα από τις εμφανίσεις της στο GNTM και το My Style Rocks.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Στιγμιότυπο εμφάνισης της στο My Style Rocks

Η 31χρονη μελαχρινή καλλονή, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, κάτω απο το κάθισμα του θηριώδους Range Rover βρέθηκαν 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτελέσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Τ0 χρονικό της σύλληψης

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της 31χρονης ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου. Επέβαινε σε ενα θηριώδες Range Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμπράκη. Εκείνη ακινητοποίησε το όχημα και βγήκε έξω. Τότε έκπληκτοι οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

«Δεν γνωρίζω τίποτα»

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ποια είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Επίσης, είχε λάβει μέρος στο My Style Rocks.

Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Από τη διάκριση της στον διαγωνισμό Playmate

Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.

Οπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όσα είχε διηγηθεί για τη ζωή της μαζί του:

Facebook Comments