ΑρχικήΕπικαιρότηταΜουζάκι: Τραγική αυλαία για την 43χρονη φαρμακοποιό -Βρέθηκε η σορός της

Μουζάκι: Τραγική αυλαία για την 43χρονη φαρμακοποιό -Βρέθηκε η σορός της

Στη 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μουζάκι όταν χτύπησε η κακοκαιρία Ιανός, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα από σκύλο της Αστυνομίας στην γέφυρα Μαγουλίτσας στο Μουζάκι Καρδίτσας.
Σε σημείο 4 χλμ. από εκεί που διενεργούνται έρευνες, κάτω από τόνους λάσπης, εντοπίστηκε μια σορός, καθώς ένα ανθρώπινο μέλος εξέχει από τις λάσπες. Ειδικότερα, το μέλος εντοπίστηκε περί τα 4 χιλιόμετρα από τη γέφυρα και εκτός της ροής του ποταμού. Το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό.
Τι δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών
Νωρίτερα και προτού ταυτοποιηθεί το πτώμα, ο επικεφαλής των ερευνών δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», ότι «πιθανολογούμε ότι είναι η 43χρονη αγνοούμενη, όμως δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες».
«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε μια συστάδα δέντων. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η 43χρονη αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες» σημείωσε ο επικεφαλής των ερευνών.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σημείωσε ότι «το πτώμα το εντόπισε σκύλος της Ελληνικής Αστυνομίας» και πως στις έρευνες συμμετείχαν και άτομα από την οικογένεια της 43χρονής, συμπληρώνοντας ότι στη συνέχεια «θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση».
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες, το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούταν όλο αυτόν τον καιρό. Στην ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει: «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας».