ΑρχικήΕπικαιρότηταΜπαλάσκας: «Ο Πάνος Βλάχος διώκεται αυτεπάγγελτα»- Η απάντηση του ηθοποιού

Μπαλάσκας: «Ο Πάνος Βλάχος διώκεται αυτεπάγγελτα»- Η απάντηση του ηθοποιού

Για τους στίχους «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος και προκάλεσαν αντιδράσεις μίλησε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι περίεργος, πώς δεν έχει κινητοποιηθεί ένας εισαγγελέας. Υπάρχει ειδικό άρθρο, καθώς (ο Πάνος Βλάχος) προτρέπει τον κόσμο να κάνει εγκληματική πράξη. Με την εντολή του εισαγγελέα αμέσως κινείται δικογραφία. Απορώ! Πώς δεν έχει αρχίσει αυτό το πράγμα;», διερωτήθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Από την άλλη ο Άρης Πορτοσάλτε ανακοίνωσε σήμερα το πρωί της Δευτέρας την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου
Ο Πάνος Βλάχος έδωσε τη δική του απάντηση μετά την έκταση που πήρε το όλο θέμα μέσω ανάρτησης στο Instagram. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».