ΑρχικήΕπικαιρότηταΜπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ - 25 προσαγωγές

Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ – 25 προσαγωγές

Άγνωστοι επιτέθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Άνω Γλυφάδα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Είναι η δεύτερη επίθεση που γίνεται σε λίγες ημέρες, μετά από αυτήν στα γραφεία του Νέου Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ την ίδια στιγμή γινόταν επίθεση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στον Αλιμο, αλλά και σε τράπεζα που βρισκόταν απέναντι ακριβώς, στη συμβολή των οδών Θουκιδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου.

Υλικές ζημιές έγιναν όμως και σε υποκαταστήματα τραπεζών σε άλλες δύο περιοχές. Η πρώτη ήταν σε τράπεζα στη Κυψέλη και την οδό Κερκύρας 51, ενώ άλλη μία τράπεζα μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων, στην περιοχή του Βύρωνα.

Από τις τέσσερις αυτές επιθέσεις, η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές: έξι από τον Άλιμο, εννέα από τη Γλυφάδα και οι υπόλοιπες από το περιστατικό στην Κυψέλη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση απο αγνώστους. Είναι αυτονόητο οτι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατα της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού.