ΑρχικήΕπικαιρότηταΝαύπακτος: Έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό, αλλά έβγαλε στις Πανελλήνιες 18.685...

Ναύπακτος: Έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό, αλλά έβγαλε στις Πανελλήνιες 18.685 μόρια

Πριν δυο μήνες  η ιστορία που διαδραματίστηκε στη Ναύπακτο συγκλόνισε, καθώς ένα ζευγάρι, ο  πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου 51, έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο, σύμφωνα με το npress.gr

Ο  Κώστας, μια σπάνια πάστα πολιτικού, που πάλευε για τις ιδέες του και η  Νικολίτσα, η καθηγήτρια που λάμβανε την αγάπη όλων  των μαθητών που είχε, φεύγουν απροσδόκητα από τη ζωή, αφήνοντας, εκτός από ένα τεράστιο κενό στην πόλη, και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που είχε ξανά απασχολήσει την επικαιρότητα μετά το τεράστιο επίτευγμα στην Ολυμπιάδα Χημείας φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η ίδια η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, όχι μόνο ξεπέρασε όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο δώρο στου δύο γονείς που σίγουρα, που σίγουρα θα είναι ευτυχισμένοι και περήφανοι από εκεί ψηλά.