ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει το μέλος του που ζητά δολοφονίες υπουργών

10 mins read

Την διαγραφή μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ , για ένα απαράδεκτο σχόλιο, που έκανε, με το οποίο ζητούσε απροκάλυπτα δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος».

«Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της», καταλήγει.

Μάλιστα, στο στόχαστρο του μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σε σχόλιό του στο Twitter έγραψε «δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να καταγγείλει το σχόλιο του συγκεκριμένου μέλους:

Facebook Comments

Τελευταία Νέα