Νέα αναβολή της απολογίας για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

8 mins read

Για την επόμενη Τετάρτη αναβλήθηκε εκ´ νέου η προγραμματισμένη για σήμερα απολογία των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου στη ανακρίτρια καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δήλωσε κώλυμα ο συνήγορος του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, Ηλίας Αναγνωστόπουλος.
Είναι η πολλοστή φορά που αναβάλλεται η απολογία καθώς οι κατηγορούμενοι είχαν αρχικώς κληθεί στις αρχές Ιουλίου και στη συνέχεια πήραν προθεσμία για τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου ακολούθως. Αναβολές που δικαιολογούνται από το μέγεθος της δικογραφίας αλλά και τη βαρύτητα της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη παρέλθει δυο χρόνια από την αποκάλυψη της υπόθεσης και ενάμιση από την άσκηση της πρώτης ποινικής δίωξης. Έκτοτε έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα στα μέλη της οικογένειας Κουτσολιόυτσου.
Συνολικά κατηγορούνται 30 άτομα για την υπόθεση. Ειδικότερα Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα απολογηθούν την Τετάρτη για πέντε κακουργήματα: “απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση, και πλαστογραφία”. Η σύζυγος Δημήτρη, κυρία Καίτη Κουτσολιούτσου για τρία κακουργήματα: απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.
Σ.Ζ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα