Νέα COSMOTE TV: 1 χρόνος λειτουργίας για τη Νο1 ελληνική streaming υπηρεσία

9 mins read

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε η Νέα COSMOTE TV, η οποία με πάνω από 240 χιλιάδες νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε αυτή, αποτελεί σήμερα την κορυφαία ελληνική streaming υπηρεσία.

Μέσα στο 2021, η υπηρεσία -που είναι διαθέσιμη σε Android TV αποκωδικοποιητές, Smart TVs, υπολογιστές και φορητές συσκευές- θα εμπλουτιστεί με νέα χαρακτηριστικά, ενώ είναι πλέον διαθέσιμος ο νέος Android TV αποκωδικοποιητής, με αναβαθμισμένες δυνατότητες.

«Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, το ταλέντο τους και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι άνθρωποί μας δημιούργησαν μια καινοτόμο υπηρεσία, που σε συνδυασμό με το πλούσιο περιεχόμενο της COSMOTE TV, άλλαξε την εμπειρία θέασης. Είμαστε περήφανοι που μέσα σε έναν χρόνο, η Νέα COSMOTE TV κέρδισε την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, προσελκύοντας πάνω από 240 χιλιάδες νοικοκυριά. Αναβαθμίζουμε συνεχώς τη νέα streaming υπηρεσία μας με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των τηλεθεατών μας», δήλωσε σχετικά ο Executive Director COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Μέσα στο 2021, το 4Κ περιεχόμενο της Νέας COSMOTE TV θα ενισχυθεί με ταινίες στην on demand υπηρεσία Movies Club. Η φωνητική αναζήτηση περιεχομένου και η αναβάθμιση της μηχανής αναζήτησης, θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χρήστες στην εύρεση περιεχομένου.

Συνημμένα θα βρείτε σχετικό δελτίο Τύπου, infographic & φωτογραφικό υλικό από το User Interface της Νέας COSMOTE TV.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα