Νέα Δημοκρατία: «Ο κύριος Πολάκης οφείλει απαντήσεις»

7 mins read
 «Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
 
Όπως αναφέρει στη συνέχεια: «Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία… ». 
 
Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει: «Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι ‘γενικός χειρούργος’ (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι ‘χειρουργός’, μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα