ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή οι απολογίες των πρώτων κατηγορουμένων - Την Κυριακή...

Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή οι απολογίες των πρώτων κατηγορουμένων – Την Κυριακή η ολοκλήρωση της διαδικασίας

Ξεκινούν την Παρασκευή ενώπιον τριών ανακριτών οι απολογίες των κατηγορουμένων της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Η απολογητική διαδικασία, μετά τις προθεσμίες που έλαβαν οι κατηγορούμενοι χθες βράδυ προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ορίστηκε να ξεκινήσει την Παρασκευή το μεσημέρι και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή.  Οι απολογίες προγραμματίστηκε να γίνουν ανά ομάδες των 10-12 ατόμων σε κάθε ανακριτή ανά ημέρα.

Υπενθυμίζεται πως η δίωξη που ασκήθηκε για την αιματηρή επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ περιλαμβάνει τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Με διατάξεις που εξέδωσε χθες η Ανακρίτρια της υπόθεσης θα ληφθεί γενετικό υλικό από τους κατηγορούμενους προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου.

 

Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν κάθε στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των δολοφόνων του 29χρονου Μιχάλη, «χτενίζοντας» την περιοχή των αιματηρών επεισοδίων για συλλογή οπτικο-ακουστικού υλικού. Ήδη, έχουν συλλέξει από το σημείο του εγκλήματος αντικείμενα που είχαν πάνω τους αίμα, μεταξύ των οποίων κοντάρια, καδρόνια, σουγιάδες, φωτοβολίδες και άλλα φονικά αντικείμενα. Μέσω αυτών η αστυνομία ελπίζει να μπορέσει να ταυτοποιήσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, εξετάζοντας το γενετικό υλικό.