Νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή

11 mins read

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε σήμερα η Παγκρήτια Τράπεζα. Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων 449 -στο ύψος του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ- πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία τοποθεσία με έντονη εμπορική δραστηριότητα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου καταστήματος, η ανώτερη γενική διευθύντρια της Παγκρήτιας Τράπεζας, Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι η επιλογή της τοποθεσίας καταγράφει την πολιτική της τράπεζας να αναπτύξει τον πελατειακό ιστό της γύρω από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες περνούν, στην παρούσα φάση, σημαντικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας.

“Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας “συνεπιχειρώντας” μαζί με τον έμπορο, τον αγρότη, τον εμπλεκόμενο στις υπηρεσίες τουρισμού και εστίασης, τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, προκειμένου να ξεπεραστεί η δύσκολη και η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνουμε, ώστε να συμβάλουμε στην ανάταξη της οικονομίας μας”, πρόσθεσε.

Σημειώνεται, ότι μετά την ολοκλήρωση των διατυπώσεων δημοσιότητας στο ΓΕΜΗ για τη μετατροπή της τράπεζας σε Ανώνυμη Εταιρεία σύμφωνα με τον ν. 4601/2019 περί εταιρικών μετασχηματισμών, η Παγκρήτια Τράπεζα λειτουργεί πλέον ως Ανώνυμη Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο “Παγκρήτια Τράπεζα ΑΕ” ή “Pancreta Bank SA” για τις συναλλαγές της στο εξωτερικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου, “η τράπεζα έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών, όπως επενδυτικής τραπεζικής, ενεργητικού treasury και χρηματοοικονομικών αγορών, leasing, και factoring, εργασίες που αυξάνουν τα έσοδα και βελτιώνουν τους εποπτικούς δείκτες σε επίπεδο κεφαλαίων και σταθμισμένου ενεργητικού”.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα