ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» στα Σεπόλια - Το νοίκιασαν με πλαστά στοιχεία

Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» στα Σεπόλια – Το νοίκιασαν με πλαστά στοιχεία

Η αστυνομία εντόπισε και νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου», αυτή την φορά στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ όπως φαίνεται το είχε νοικιάσει η Αθανασοπούλου, συνεργός της Πόλας Ρούπα, με πλαστά στοιχεία.

Σημειωτέον ότι είναι το δεύτερο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» που βρίσκει η αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα στα Σεπόλια βρέθηκε υπολογιστής, ασύρματος και κλειδιά, καθώς και δυο κινητά, εκ των οποίων το ένα ανοιχτό και σε λειτουργία. Διαπιστώνεται κι εκεί κάποιος έχει προλάβει και έχει πάρει αντικείμενα, άγνωστο ακόμα ποια. Ωστόσο, δεν είχε «καθαρίσει» το διαμέρισμα.


Το πρώτο κρησφύγετο που βρήκε η Αντιτρομοκρατική 

Στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 βρέθηκε το πρώτο κρησφύγετο της ομάδες όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αντιτρομοκρατική και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, το εν λόγω διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από την φίλη του Γ. Μιχαηλίδη, Δήμητρα – Ευδοξία Βαλαβάνη , 26 ετών, με τα πραγματικά στοιχεία της, τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την ενοικίαση.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές,  μετά τη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων, που είχαν στην κατοχή τους κατά τη σύλληψη, ο Μιχαηλίδης,  η Βαλαβάνη και η 28χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, η οποία έχει καταδικαστεί ερήμην σε πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, η Αντιτορμοκρατική πληροφορήθηκε ότι η Βαλαβάνη εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό στην γειτονιά στα Πατήσια, όπου στήθηκε ενέδρα των αστυνομικών.

Όπως ανέφερε ο ιδιώτης, άγνωστος άνδρας, του τηλεφώνησε και έκλεισαν ραντεβού στην Αθήναόπου εμφανίστηκε φορώντας κουκούλα, που δεν επέτρεπε να δει καθαρά το πρόσωπό του και του έδωσε τα κλειδιά του διαμερίσματος με εντολή να πετάξει ό,τι υπήρχε μέσα και να το καθαρίσει πολύ καλά. Ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι το διαμέρισμα ήταν του αδελφού του, ο οποίος πέθανε και έδωσε στον καθαριστή ως αμοιβή για τη δουλειά του 60 ευρώ.

Από την έρευνα στο κινητό του καθαριστή, κατά τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το τηλεφώνημα από τον άγνωστο είχε γίνει από κινητό μη καταχωρημένο σε υπαρκτό πρόσωπο.7

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο κάρτες μνήμης με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM, πολυμηχάνημα-εκτυπωτής, Tablet και τρία USB stick, συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone, πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του Ιωάννη Μιχαηλίδη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό δελτίο ταυτότητας που κατείχε, πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.

Το drone που βρέθηκε στο διαμέρισμα