Νικολούλη: «Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία τη Ρούλα, κάτι συνέβη»

14 mins read

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  MEGA μίλησε η Αγγελική Νικολούλη και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών στη Πάτρα.

Μιλώντας για την κατηγορούμενη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, τόνισε «Ήθελε να πεθάνει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: «Ήθελε να την οδηγήσει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και εκεί να την τελειώσει, όλα θα φανούν από την δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα για να είμαστε και σωστοί».

«Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο περισσότερα θα δούμε απόψε το βράδυ», είπε για όσα θα δούμε στο Φως στο Τούνελ.

«Δεν δέχτηκε την απόρριψη από τον Μάνο»

Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε για τη σχέση του πρώην ζευγαριού: «Μου είχε μιλήσει για τον άνδρα της και μου τον “έδινε” άντρα της. Θέλω να εστιάσω και σε κάτι άλλο πάνω στον Μάνο. Λέγανε ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, να την χωρίσει, είχε φύγει από το σπίτι, ήταν ένα παιδί που τον ενδιέφερε η ζωή του και όχι τα τρία του παιδιά. Λέγανε επίσης ότι γνώρισε και μια άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να ζήσει μαζί της», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Και αποκάλυψε: «Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του, κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας σε ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν τις μεγάλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, τις οποίες θα δούμε πριν τα μεσάνυχτα στο Φως στο Τούνελ.

 

 

Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι στην Πάτρα, παρούσα ήταν η αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα η οποία και άνοιξε την πόρτα πετώντας μάλιστα και τα λουλούδια που είχαν αφήσει γείτονες για τα παιδιά, εμφανώς εκνευρισμένη.

Τα ευρήματα

Όπως αναφέρει το thebest.gr, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-50 ηρεμιστικά χάπια

-1 smart τηλεόραση

-συσκευές κινητών τηλεφώνων

-1 laptop

– tablet

-βιβλία και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Τα αντικείμενα θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Στις ηλεκτρονικές συσκευές θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα