ΑρχικήΕπικαιρότηταΝίκος Σούλης: Ο άνθρωπος πίσω από τα video του Κασσελάκη, αποκαλύπτει

Νίκος Σούλης: Ο άνθρωπος πίσω από τα video του Κασσελάκη, αποκαλύπτει

Το πρόσωπο των ημερών μπορεί να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης ως “το φαινόμενο” όμως “πίσω” του ήταν ένας ταλαντούχος, έμπειρος και προοδευτικός σκηνοθέτης: Ο Νίκος Σούλης.

Αυτός ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα πολυσυζητημένα video του Στέφανου Κασσελάκη και μίλησε στην εκπομπή «Στο κέντρο» και στον Γιώργο Κουβαρά για τον νέο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σούλης μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν υπήρχαν διαφημιστικές για τον Κασσελάκη: “Με πήρε και μου είπε έχω μια ιδέα να κάνουμε video στο Σούνιο. Πήγαμε 4.30 το πρωί. Το κείμενο το έγραψε ο ίδιος”, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

Πώς όμως προέκυψε η συνεργασία με τον Κασσελάκη
Σχετικά με το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Κασσελάκη, ο κ. Σούλης είπε: «Υπάρχει ο κ. Βαγγέλης Σκούφας, ο οποίος είναι και στο γραφείο του, με τον οποίο δουλέψαμε πάρα πολύ ως συντονιστικό στην ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+. Μάλιστα πέρυσι σχεδιάσαμε τον νόμο ο οποίος κατατέθηκε αλλά δεν συζητήθηκε για τον γάμο, την ισότητα στο γάμο για όλα τα άτομα. Αυτός με σύστησε στον κύριο Κασσελάκη.  Εγώ τον πρωτοείδα το βράδυ των εκλογών, τη βραδιά της ήττας σε εκείνη την πολύ γνωστή νομίζω εμφάνισή του, που είπε στον κύριο Σαράκητι λέτε; Αυτό δεν είναι η άποψή μου, είναι η ζωή μου“. Και λέω αυτός ο άνθρωπος εδώ μιλάει καλά, τα λέει καλά και από εκεί ξεκίνησε ενδιαφέρον μου…»

Ο σκηνοθέτης τόνισε ακόμα ότι “στον πολίτη, ο πολιτικός φτάνει μέσω της εικόνας και ο Κασσελάκης είναι ένα φωτεινό πρόσωπο και εγώ κλήθηκα να τον καταγράψω”.

Ο Νίκος Σούλης, βρίσκει εξοργιστικό να απασχολεί το κοινό τι πίτσα αγοράζει, ενώ σημειώνει ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν είχαν καμία επικοινωνιακή καμπάνια, παρά μόνο “κάτι βίντεο ως απάντηση. Κακό πλανάρισμα, κακός φωτισμός”.

Τέλος, ο σκηνοθέτης ευχήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.