Νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό: «Βγαίνουμε θετικοί ο ένας μετά τον άλλο» (video)

10 mins read

Viral έχει γίνει βίντεο που ανέβασε στο TikTok νοσηλεύτρια από τον “Ευαγγελισμό”. Η νεαρή κοπέλα, η οποία εργάζεται στην κλινική COVID-19, περιγράφει τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

«Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση τραγική» αναφέρει η νοσηλεύτρια, δείχνοντας στην κάμερα την δερματίτιδα που έχει πάθει εξαιτίας του έντονου στρες. Όπως δηλώνει, αφού διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, γύρισε στην δουλειά της μετά από δέκα ημέρες καραντίνα.

Όπως αναφέρει, οι συνάδελφοί της βγαίνουν θετικοί ο ένας μετά τον άλλον.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό και είναι εγκληματικό. Είμαστε δυο νοσηλευτές για 46 ασθενείς. Ζητάμε βοήθεια. Μίλησα στον διευθυντή. Είμαστε εξαντλημένοι. Είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη, χωρίς στρατιώτες χωρίς πυρομαχικά», λέει στο βίντεο της στο TikTok.

«Όλο είναι παράλογο, ζω το θέατρο του παραλόγου, άλλα ζούμε, άλλα βγαίνουν έξω. Ακούω και κάτι απόψεις που με σοκάρουν. Τελείως διαφορετική εικόνα δείχνουν τα κανάλια προς τα έξω» δηλώνει η νοσηλεύτρια και προσθέτει ότι οι προϊστάμενοι της απαντούν σαν πολιτικοί. Όπως αναφέρει, πολλοί ζήτησαν να γυρίσουν πίσω οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ωστόσο η διοίκηση απαντάει ότι δεν τους θέλουν.

«Είμαστε μόνοι μας και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι το ίδιο είναι να διασωληνώνεται έναν ασθενή στον όροφο και το ίδιο στην εντατική, όχι δεν είναι, οι άνθρωποι πεθαίνουν και θα συνεχίσουν να πεθαίνουν έτσι όπως είναι η κατάσταση και εμάς δεν μας ακούει κανένας» καταγγέλλει η νοσηλεύτρια.

@voulafrantzeskaki Απάντηση στο @dionpanag #covid19#νοσηλευτρια ♬ πρωτότυπος ήχος – Voula Frantzeskaki

Facebook Comments

Τελευταία Νέα