ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Ανδρέας Καραγιάννης αποκάλυψε που βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Ο Ανδρέας Καραγιάννης αποκάλυψε που βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Στην εκπομπή «Εδώ*», στο  One Channel, μίλησε ο Εκδότης του ekklisiaonline.gr Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος μιλώντας στον Σταμάτη Ζαχαρό εξήγησε που βρίσκονται τα παιδιά των παλαιοχριστιανών.

Ο κ. Καραγιάννης τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο κ. Βελόπουλος χρέωσε του παλαιοχριστιανούς στην εκκλησία. Τι είναι όμως οι παλαιοχριστινοί; Όλο αυτό ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια το 1924 όταν έγινε η απόσχιση όλων των παλαιοημερολογιτών από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι παλαιοχριστιανοί είναι ένα σώμα πιστών που έχει πλήρως αποκοπεί από την Ορθόδοξη εκκλησία καθώς δεν αποδέχεται συγκεκριμένες αρχές. Και υπάρχουν και στην Ορεστιάδα και στην Πελοπόννησο.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν υπήρχε επιμέλεια των παιδιών. Αν τα παιδιά είναι σε δύσκολη κατάσταση υγειονομικά ή ότι άλλο παρεμβαίνει η πολιτεία. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής δεν έχει σχέση με την εκκλησία καμία”, συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

“Τα παιδάκια” είπε ο κ. Καραγιάννης “γνωρίζουμε που είναι. Βρίσκονται σε Μοναστήρι. Στο Μετόχι του Αγίου Δημητρίου βρίσκονται λόγω γνωριμιών της μητέρας τους”.