ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο του μετά από...

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο του μετά από 8 χρόνια γάμου

Μετά από οκτώ χρόνια γάμου και έντεκα σχέσης, ο Έλληνας δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης και ο σύζυγός του αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αν και οι δύο τους δεν είχαν δημοσιοποιήσει ποτέ τον γάμο τους, αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την είδηση του διαζυγίου τους μέσω Facebook.

Όπως αναφέρει ο Έλληνας δημοσιογράφος, ο σύζυγός του πάντα παραπονιόταν ότι δεν κοινοποιούσε φωτογραφίες τους δημόσια.

Ωστόσο όπως γράφει η «ιδιωτική του φύση πάντα τον έκανε να προτιμάει να κρατά τις προσωπικές του στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό του και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζεται».

«Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας τα τελευταία έντεκα χρόνια» γράφει ο δημοσιογράφος που ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη:

«Ας τον ονομάσουμε “επίλογο”!

Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια γάμου, είμαστε ευτυχισμένα διαζευγμένοι και έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, μοιραστήκαμε τη ζωή μας με σκαμπανεβάσματα, χαμηλά και ψηλά, πάντα με σεβασμό. Ανοίξαμε το κεφάλαιο της κοινής μας ζωής με αξιοπρέπεια και το κλείσαμε με την ίδια αξιοπρέπεια. Μπήκαμε σε αυτόν τον γάμο με την έννοια του να δίνουμε παρά να παίρνουμε. Κι όταν ένας γάμος ξεκινά με την προϋπόθεση ότι θα δώσεις και δεν θα πάρεις, τότε το διαζύγιο, αν συμβεί/όταν συμβεί, γίνεται μια διαδικασία προετοιμασίας για το επόμενο βήμα στη ζωή και των δύο, αντί για πεδίο αντιπαλότητας.

Ο Έρικ πάντα παραπονιόταν σε μένα ότι δεν κοινοποιούσα φωτογραφίες μας δημόσια. Η ιδιωτική μου φύση μέ έκανε πάντα να προτιμώ να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό μου και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζομαι. Ποτέ δεν ήμουν της υπερέκθεσης της προσωπικής μου ζωής στη δημόσια/ηλεκτρονική σφαίρα. Είναι πάντα καλύτερο να αφήνετε τη στιγμή να περάσει και να τη μοιράζεστε με άλλους αφού αυτή η στιγμή περάσει. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Οι άνθρωποι αναπόφευκτα θα ανακαλύψουν νέες ανάγκες και προσδοκίες, θα θέτουν νέες προτεραιότητες και θα ονειρεύονται το μέλλον διαφορετικά καθώς μεγαλώνουν. Η ιστορία της ζωής μας μοιάζει με ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο ξεκινά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ