Ο Καρτερός ξεπέρασε την Ελεφάντη: «Πριγκιπική φίλη η Σάκκαρη – Ο Μητσοτάκης πουλάει εικόνα δυναστείας» – Οργή ΝΔ

15 mins read

Ο Θανάσης Καρτερός με το άρθρο του, όχι μόνο δικαιολογεί τις χυδαιότητες της Ελεφάντη για τη Σάκκαρη, αλλά «χτίζει» και ολόκληρη υπεράσπιση, ρίχοντας το φταίξιμο στην οικογένεια Μητσοτάκη, που κατά τον ίδιο, «ρίχνουν τα παιδιά τους στην αρένα».

«Ποιος πρωθυπουργός έχει κάνει την οικογένειά του σαπουνόπερα; Ποιος επιτρέπει στη σύζυγο να βρίσκεται συνεχώς κάτω από τους προβολείς, ως φορέας κάποιας εξουσίας, που ουδείς της έδωσε; Ποιος της επέτρεψε να «ανακαινίσει» το μέγαρο Μαξίμου, λες και είναι ιδιοκτησία τους, και να διαφημίζει την παρότρυνσή του «κάνε ό,τι θες, αλλά το ελληνικό κράτος δεν θα πληρώσει ούτε δεκάρα»; Ποιος καλύπτει με το κύρος του πρωθυπουργικού γραφείου τις θολές επιχειρηματικές της ακροβασίες; Ποιος κάνει βορά των καναλιών τα παιδιά του σε σόου σελφ-τεστ, σε συγκινητικές στιγμές στράτευσης, σε εκδηλώσεις οικογενειακής στοργής; Ο Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου; Ο Τσίπρας; Όχι βέβαια. Κανείς από αυτούς δεν έριξε την οικογένεια στην αρένα. Μόνο ο Μητσοτάκης διέπραξε και διαπράττει αυτή τη σκηνοθεσία της οικογενειακής λάμψης…Και έτσι φτάσαμε από την κατά ριπάς φωτογραφούμενη υπέρκομψη, τα ενσταντανέ παιδιών και συγγενών, τα how to spend it εν μέσω πανδημίας, τις αγκαλιές στην παραλία, τα τρυφερά ρεπορτάζ για το ειδύλλιο του διαδόχου, στη Σάκκαρη. Ως πριγκηπική φίλη, αλλά και ως παράπλευρη απώλεια. Ποιος έχει την ευθύνη;…». 

Τα παραπάνω, τα οποία αναφέρει σε άρθρο του στην Αυγή, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Καρτερός προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “νέο κρεσέντο χυδαιότητας”. 

Η Οργισμένη απάντηση της ΝΔ

«Ο κ. Καρτερός, βασικός αρθρογράφος της Αυγής, στενός συνεργάτης και λογογράφος του κ. Τσίπρα και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του όταν ήταν Πρωθυπουργός, υπηρετώντας τη γραμμή του αρχηγού του, επιδίδεται σε ένα νέο κρεσέντο χυδαιότητας. Κι αυτή τη φορά όχι μόνο κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του αλλά και κατά των παιδιών του. Το δηλητήριο φθάνει μέχρι και στην κορυφαία αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη. Κι όλα αυτά όχι με κάποια πολιτική αφορμή, με κάποια παρέμβαση ή κάποια δήλωση τους. Μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν και είναι αυτοί που είναι. Το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, πίσω από τη μάσκα του δήθεν προοδευτικού».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα