Ο Μάνος Δασκαλάκης ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα, λέει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

14 mins read

O γιατρός της μικρής ΤζωρτζίναςΑνδρέας Ηλιάδης, αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τις σοβαρές υποψίες του πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ειδικότερα, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή στο Twitter ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως ενώ ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, γνώριζε για τις υποψίες του και δεν τον προσέγγισε ποτέ για να μιλήσουν για το θέμα, σύμφωνα με το flamis.

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα έκανα πολύωρες συζητήσεις και με τον πατέρα, νομίζω εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κορόιδευαν και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της ΅Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν. Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους. Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική  γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας, κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, με την κατηγορία ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη της Τζωρτζίνα.

Ακούστε τι είπε ο γιατρός στο 1:03:09

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα