ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη, μιλά με περηφάνεια για το παιδί του...

Ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη, μιλά με περηφάνεια για το παιδί του & τις επιλογές του (video)

Ο μπαμπάς του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε αποκλειστικά στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τον γιο του.

Με την περηφάνεια ζωγραφισμένη στα μάτια του για τις επιτυχίες του παιδιού του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής έξω από μία εκκλησία που συμβόλιζε και την πίστη του στο Θεό. “Είναι μαθημένος στις extreme καταστάσεις ο Στέφανος και θα τα ξεπεράσει όλα και θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Πάντα του λέω “με την ελπίδα”  κι εκείνος μου λέει “με την ελπίδα και τον κόσμο“, θα πει για τον γιο του.

Και συνέχισε: “Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός, εργατικός, έντιμος, ηθικός και σκέπτεται μαζί με τον κόσμο να προχωρήσει για το καλό της κοινωνίας.  Είναι ικανός, δουλεύει και συνεργάζεται μαζί με την κοινωνία. Από την κοινωνία αντλεί δύναμη και προοπτική κι έτσι θα προχωρήσει. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά για μία ισχυρή αντιπολίτευση. Ο Στέφανος θα δουλέψει μαζί με τον λαό.  έχει ήθος, λέει πάντα την αλήθεια – έχει σεβασμό στον πολίτη, έχουμε σεβασμό στις σχέσεις των ανθρώπων και λέει πάντα την αλήθεια. Το έχω δει σε πολλές δουλειές, πιστεύει στις συνεργασίες. Πάντα ο Στέφανος ενδιαφέρονταν για την πολιτική από μικρός“.

Ο κ. Κασσελάκης, μίλησε και για τη δικαστική περιπέτεια που είχε.

Αναφερόμενος στον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, είπε πως είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εμείς έχουμε σεβασμό στις σχέσεις των ανθρώπων ενώ συμπλήρωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει 6 ξένες γλώσσες.