ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο χρονικό της ολέθριας σχέσης της Κλοντιάνα με το θύμα της, τον...

Το χρονικό της ολέθριας σχέσης της Κλοντιάνα με το θύμα της, τον γνωστό οφθαλμίατρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι όπου μία γυναίκα ηλικίας 49 ετών πυροβόλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) τον πατέρα της κόρης της, με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση και μαζί απέκτησαν μία 13χρονη σήμερα κόρη.

Όταν ο πατέρας της 13χρονης βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί του από το σχολικό λεωφορείο, μιας και εκείνος είχε την επιμέλεια, η αλβανικής καταγωγής,  Κλοντιάνα Τσέλοτον πλησίασε κι αφού υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός τον πυροβόλησε στον κορμό.

Η γυναίκα, ύστερα από τον πυροβολισμό έμεινε στο σημείο του συμβάντος και περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν και να την συλλάβουν, ούσα σε άσχημη κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη και την έβαζαν στο περιπολικό για να την οδηγήσουν στο ΑΤ Χαλανδρίου, φώναζε: «Μου απήγαγαν το παιδί, μου το βίαζαν».

Μέχρι αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας βορειανατολικής Αττικής, εξέταζαν την 49χρονη που συνελήφθη για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο», «νόμο περί όπλων», «απόπειρα αρπαγής ανηλίκου» και «ενδοοικογενειακής βία» και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε σύγχυση και τα περισσότερα από όσα ανέφερε ήταν ακατάληπτα.

Ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. 68 ετών, δέχθηκε πυροβολισμό στην θωρακική χώρα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας διακομισθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Γιατρός που πυροβόλησαν στο χαλάνδρι

Η 49χρονη είχε χρόνια αντιπαράθεση με τον γιατρό για την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο 68χρονος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είχε πάρει την επιμέλεια της ανήλικης και μεγάλωνε το παιδί μαζί με τη σύζυγό του.

Η κόρη της, στην κατάθεση της είπε πως «η μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Το κοριτσάκι, οδηγήθηκε στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, εκεί όπου οι έμπειροι ψυχολόγοι, βρέθηκαν κοντά της για να την βοηθήσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρούλα ήθελε να μένει με τον μπαμπά της, που είχε πάρει την επιμέλεια.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μάθουν τον τόπο διαμονής της 49χρονης, εκείνη φέρεται να δήλωσε ως κατοικία το αυτοκίνητο της και ανέφερε ότι κάποιες φορές μένει και σε ξενοδοχεία και όπως διαπιστώθηκε στο στόχαστρο της είχαν βρεθεί ακόμα και αστυνομικοί τους οποίους είχε μηνύσει.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος οφθαλμίατροςΤι ψάχνει η ΕΛΑΣ

Τέσσερις σφαίρες αφαιρέθηκαν, κατά τη διάρκεια πολύωρου χειρουργείου, από το σώμα του 68χρονου οφθλαμίατρου, ο οποίος δέχθηκε τους πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι. Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

Το χρονικό της σχέσης 

Ο Γιώργος Νέος, γνωστός οφθαλμίατρος, ερωτεύτηκε πριν από 13 χρόνια την Κλοντιάνα Τσέλο η οποία εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας μεγάλης κλινικής των βορείων προαστιών.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 13χρονο σήμερα κορίτσι. Ο γιατρός, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η εξωσυζυγική αυτή σχέση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Όταν έμαθε πως η γυναίκα με την οποία είχε παράνομο δεσμό είχε μείνει έγκυος, αναγνώρισε το παιδί, αλλά είχε ξεκαθαρίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα διέλυε το γάμο του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλοντιάνα Τσέλο, μετά τη γέννηση του παιδιού, εκβίαζε τον οφθαλμίατρο ενώ ήταν παντρεμένος για να του αποσπά χρήματα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο οφθαλμίατρος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Καταδικάστηκε γι’ αυτό η Κλοντιάνα Τσέλο, με αμετάκλητη απόφαση από τον Άρειο Πάγο για εκβίαση και στη συνέχεια ο 68χρονος κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού προκειμένου να το μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του.

Από την άλλη η Κλοντιάνα Τσέλο θεώρησε ότι σκοπός του γιατρού ήταν να της αρπάξει το παιδί και να της κάνει κακό. Η Κλοντιάνα Τσέλο, όσο έβλεπε το παιδί της να μεγαλώνει με τον πατέρα του και την Αγγλίδα σύζυγό του, μακριά από τη δική της αγκαλιά άρχισε να έχει τάσεις ζήλιας και μεγαλομανίας ενώ εμφάνιζε μια αδικαιολόγητη παραβατική συμπεριφορά.

Έκτοτε ξεκίνησε ένας απίστευτος δικαστικός γολγοθάς για τον οφθαλμίατρο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει αλεπάλληλες μηνύσεις από την πρώην ερωμένη του, οι οποίες όμως δεν στηρίζονταν νομικά και το δικαστήριο δικαίωνε τον γιατρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της γυναίκας αλλά και από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα η οποία συνελήφθη από την αστυνομία μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου.

Ήρθε από την Κεφαλλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού καθώς ο οφθαλμίατρος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Άλλοτε εικαστικός και άλλοτε κληρονόμος αμύθητης περιουσίας 

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως… συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας και άλλοτε ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία.