Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του τρίτου άνδρα που μηνύει τον Λιγνάδη: «Με νάρκωσε»

12 mins read

Αντιμέτωπος με τις καταγγελίες και νέου μηνυτή βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, που υποστηρίζει ότι ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης τον βίασε πριν από τρία χρόνια.
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση. Μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών για προφυλάκιση του κατατέθηκε νέα μήνυση σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη για την πράξη του βιασμού με χρόνο τέλεσης το 2018. Πρόκειται για μία ακόμα καταγγελία, ποινικά ενεργή, που δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.
Ο μηνυτής, Έλληνας και ενήλικος τη περίοδο που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό σκηνοθέτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό.
-Περιγράφει την προσέγγιση
-Εξιστορεί πως τον έπεισε να πάει σπίτι του
-Λέει ότι του έλεγε ότι είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης και ηθοποιός
-Υποστηρίζει ότι υπερηφανευόταν για γνωριμίες με πολιτικούς
Ο μηνυτής περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη καθώς και τους λόγους που δεν κατήγγειλε το περιστατικό το 2018.
Άμεση ήταν η αντίδραση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος τόνισε πως ο εντολέας του είναι κατηγορηματικός πως δεν βίασε ποτέ κανέναν και δεν ανησυχεί από αυτήν την εξέλιξη, αφήνοντας αιχμές για κατασκευασμένη καταγγελία.
«Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία.»
Ο κ. Κούγιας προανήγγειλε και προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του μηνυτή.
Τα πορίσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ αναμένουν οι δικαστικές αρχές από τα ευρήματα που κατάσχεσαν χθες από την έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, του αδελφού του Γιάννη, σε μηχανή και αυτοκίνητο. Κυρίως το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ηθοποιού!

Πηγή: MEGA

Facebook Comments