Οι Αντετοκούμπο έκαναν cancel τον influencer Κοψιάλη- Τον έβγαλαν εκτός διαγωνισμού για το σπίτι

18 mins read

Με ανάρτησή του ο influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ανακοίνωσε ότι παύει να τρέχει από το προφίλ του ο διαγωνισμός με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media με αφορμή την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα για τον γνωστό influencer δημιουργήθηκε στο twitter το #Cancel_Kopsialis, με τον ίδιο να αναφέρει μέσω του instagram:

Από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι της έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές που έγιναν από το προφίλ μου μετράνε κανονικότατα και η κλήρωση θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα βρέθηκε να tweetάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση με τα παιδιά να συνεχίσει ο διαγωνισμός από το προφίλ τους.

Για τα υπόλοιπα να κάνετε υπομονή 24 ώρες και θα επανέλθω”.

 

 

αλεξανδρος

Το ομοφοβικά σχόλια τον έκαψαν

Τι συνέβη όμως και ο κορυφαίος Έλληνα Influencer με 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, διέκοψε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Η καλύτερα, πώς συνδεέται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη;

Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο. Εως εδώ καλά.

Αυτή δεν ήταν η αρχή της “καταιγίδας” του #cancel_kopsialis. Αυτό ξεκίνησε με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη. Δηλαδή για για τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media και προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες. Οπως το πορνό βίντεο του Στάθη και την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης.

Χρήστες του twitter, “ανακάλυψαν” πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρό τους τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως “ο μικρός πριγκιπάκος” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο του ίδιου φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάζεται “δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω… προκλητικότητας”.

Ανάμεσα στα tweets βρίσκονται και πολλά που καλούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του.

Facebook Comments