ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι εστιάτορες παραδίδουν τα κλειδιά τους στο Μαξίμου - Μητσοτάκης: «Θα υπάρξει...

Οι εστιάτορες παραδίδουν τα κλειδιά τους στο Μαξίμου – Μητσοτάκης: «Θα υπάρξει στήριξη»

Οι εστιάτορες αποφάσισαν να παραδώσουν τα κλειδιά των εστιατορίων στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο Γιώργος Ευγενίδης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κ. Ευγενίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε σήμερα στην Καρδίτσα συνομιλώντας με άνθρωπο της εστίασης ότι ο κλάδος αυτός επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο λόγω του παρατεταμένου δεύτερου lockdown.
Προς το παρόν, δεν φαίνεται να έχει κλειδώσει κάτι, αλλά ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το στίγμα και υπογράμμισε ότι όταν τελειώσει αυτός ο κύκλος των περιοριστικών μέτρων, τότε δεν θα υπάρχουν μόνο μέτρα στήριξης αυτό που υπήρξαν την περίοδο της πανδημίας αλλά και άλλα μέτρα προκειμένου να ανακουφιστούν και να μην κλείσουν επιχειρήσεις, όσο αυτό είναι δυνατόν.
Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι:
«Ο κλάδος που έχει χτυπηθεί πιο πολύ από όλους είναι ο κλάδος της εστίασης και το αναγνωρίζουμε αυτό. Είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψη συνέχεια και αυτό φαίνεται και από τα μέτρα στήριξης. Είμαστε εδώ και όταν τελειώσει η κρίση θα κάνουμε το ταμείο. Και ό,τι παραπάνω χρειαστεί θα το κάνουμε.»