ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι πρώτες εικόνες από το δείπνο για το γάμο της Θεοδώρας- Οι...

Οι πρώτες εικόνες από το δείπνο για το γάμο της Θεοδώρας- Οι παρουσίες από βασιλικούς οίκους του εξωτερικού (photos)

Με περισσότερους από 250 καλεσμένους είναι σε εξέλιξη το δείπνο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο παραμονή του γάμου της Θεοδώρας.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ έφτασαν στο pre-wedding party τους, όπου υποδέχτηκαν περίπου 250 καλεσμένους στον κήπο του Μουσείου.

Το ζευγάρι των μελλονύμφων, η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ

Σημαντική στιγμή για την τέως βασιλική οικογένεια και οι μελλόνυμφοι έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων ο γάμος είχε ήδη ακυρωθεί δύο φορές. O γάμος θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

Η τόσο ευτυχισμένη, Θεοδώρα
Οι μελλόνυμφοι φτάνουν στο πάρτι μαζί με τη μητέρα της νύφης, Άννα Μαρία που τη συνοδεύει ο γιος της Νικόλαος
Ο αδελφός της νύφης Φίλιππος και η σύζυγός του Νίνα Φλορ

Η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία και η αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, θείες της νύφης

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariecgreekroyalfamily

Η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ
Η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες- Κιντάνα και τα παιδιά τους
Παύλος και Μαρί Σαντάλ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariecgreekroyalfamily

Μέλη βασιλικών οικογενειών και ξένοι δημοσιογράφοι κατέφθασαν στη χώρα μας για τρεις ημέρες με το βλέμμα του ξένου τύπου να είναι στο γάμο και το γαμήλιο δείπνο όπου η υψηλή ραπτική έχει την τιμητική τους.

Την Κυριακή, θα παρατεθεί από τους νεόνυμφους αποχαιρετιστήριο brunch για όλους τους καλεσμένους στο One & Only Aesthesis.

H ανάρτηση των φωτογραφιών από το δείπνο όπως τις ανέβασε στα social media, ο συγγραφέας βασιλικών θεμάτων, Ανδρέας Μέγκος