ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές του Μπερδέση με το μοντέλο σύντροφο του (photos)

Οι τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές του Μπερδέση με το μοντέλο σύντροφο του (photos)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, του γνωστού πυγμάχου ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη.

 

Η Ελισάβετ Καρυπίδου, η κοπέλα με την οποία ο Τάσος Μπερδέσης το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δεσμό, είναι σοκαρισμένη και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η μητέρα της στο TLIFE “η Ελίζαμπεθ είναι σε τραγική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Είναι σε κατάσταση σοκ”. 

 

Τάσος Μπερδέσης: Σε «τραγική» κατάσταση η καλλονή σύντροφός του - «Δεν  μπορεί ούτε να μιλήσει» | in.gr

Μάλιστα, η Ελισάβετ Καρυπίδου την Κυριακή βρισκόταν στο νοσοκομείο με έντονη κούραση και ατονία.

 

Screenshot_854

Το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο , όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που συχνά το μοντέλο ανέβαζε στα social media της.

 

Τάσος Μπερδέσης: Σε κατάσταση σοκ η σύντροφός του

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το ζευγάρι περνούσε ευτυχισμένες στιγμές και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον σκύλο του Τόμας.

 

Μάλιστα, λίγο πριν επιβληθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας, το ζευγάρι είχε κάνει δημόσια εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

 

 

Η ενέδρα θανάτου

Η στυγερή δολοφονία, που σημειώθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στη Βάρη, προκάλεσε έντονες συζητήσεις, αφού πρόκειται για για δεύτερο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μέσα σε 24 ώρες.

Όλα συνέβησαν την ώρα που ο πυγμάχος κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Στο σημείο η αστυνομία βρήκε 14 κάλυκες από σφαίρες που ο πυγμάχος δέχθηκε στο σώμα και το κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δολοφονία του αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού ο 39χρονος άντρας φέρεται να είχε διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας αλλά είχε αθωωθεί.

499 ονόματα + του Τάσου Μπερδέση

Το όνομα του πυγμάχου, που έφθασε ένα βήμα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ήταν ανάμεσα στα 500 που εμπεριείχε το υπόμνημα που κατέθεσε πρόσφατα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα.

Αφορμή η δικογραφία που είχε σχηματισθεί από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών τον Ιούνιο του 2015, και την σύλληψη 10 ατόμων ανάμεσα στους οποίους και ο 39χρονος. Η εγκληματική οργάνωση παρείχε, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, προστασία σε 26 καταστήματα στις περιοχές του Παγκρατίου, Αμπελοκήπων, Γαλατσίου, Ν. Φαλήρου, Σεπολίων, Παλλήνης και Ξυλοκάστρου, έναντι οικονομικού αντιτίμου που κυμαινόταν από 200-600 ευρώ μηνιαίως.

Η εγκληματική ομάδα, είχε σκοπό την επέκτασή της σε καλοκαιρινά καταστήματα στο Ξυλόκαστρο, Κιάτο αλλά στην Πάτρα και για το πετύχουν συνεργάστηκαν με τον Αναστάσιο Μπερδέση, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως μέλος ομάδας μπράβων στην περιοχή της Πάτρας, με αρχηγό τον Ανδρέα Παΐζη, γνωστός ως “Λιοντάρι”, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 14 Απριλίου 2005 μετά από τηλεφώνημα “παγίδα”. Για την υπόθεση του 2015, ο 39χρονος πυγμάχος είχε αθωωθεί.