Οι διάλογοι της «μαφίας Κορυδαλλού» για επίθεση στον Βορίδη

17 mins read

Εντός της αίθουσας του δικαστηρίου στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι διάλογοι του κακοποιού για την πιθανή εκδήλωση δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του δικηγόρου Μάκη Βορίδη και του κατηγορουμένου για το σκάνδαλο Energa αλλά και οι συνομιλίες του σχετικά με την απόπειρα απόδραση άλλων κακοποιών.

Αρχηγός Μαφίας: Την έξοδο…
45χρονη δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά…
Ακολουθούν διάλογοι του αρχηγού με τον 65χρονο δικηγόρο και τις συναλλαγές τους.
65χρονος δικηγόρος: Τρέχουμε να μαζέψουμε κανένα φράγκο γιατί δεν δίνει κανείς. Έχουνε βάλει καβούρια στις τσέπες. Δεν έχει ο κόσμος. Τι να σου πω.
Αρχηγός Μαφίας: Το ξέρω ρε (ακατάληπτη λέξη) μου, το ξέρω να μην (ακατάληπτη φράση) δεν γίνεται άλλο πια. Και μπαμπάς μου να ήσουν και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε που κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω.

Μέρος όσων ειπώθηκαν μεταξύ του αρχηγού της μαφίας των φυλακών, Κλοντιάν Λεκοτσάϊ, με την 45χρονη δικηγόρο, τον 65χρονο δικηγόρο της, και τον «εκτελεστικό» υπαρχηγό του Ιμπραχήμ Μπραχιμάϊ ανέδειξε τις περίεργες διασυνδέσεις, την πρόθεση απόδρασης και δολοφονικής επίθεσης ενώ αποτελούν ένα αξιόλογο μέσο για την έρευνα των αστυνομικών αρχών δίνοντας νέα διάσταση στο «Κορυδαλλός GATE». Μάλιστα στοιχειοθετήθηκαν κατηγορίες από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας.

Ο Κλοντιάν Λεκοτσάϊ, σύμφωνα με το διάλογο που δημοσιεύεται, ζήτησε από τη 45χρονη δικηγόρο δύο στιλό ώστε να περάσει αυτοσχέδιες λάμες εντός του δικαστηρίου με στόχο το συνήγορο της πολιτικής αγωγής, Μάκη Βορίδη, και τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο Energa.

Αρχηγός Μαφίας: Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δυο, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμό.
Υπαρχηγός: Ναι
Αρχηγός Μαφίας: Είσαι εντάξει ;
Υπαρχηγός: Ναι

Ο διάλογος δύο ημέρες πριν τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου:

45χρονη δικηγόρος: Να εδώ εδώ στο δικαστήριο είμαι
Αρχηγός Μαφίας: Έχει ΜΑΤ;
45χρονη δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εντωμεταξύ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Ένα σπιτάκι είναι μια μαλάκια αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε για να βγαίνετε κατευθείαν. Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες μια από τις οποίες έχουν και το Φλώρο.. (γέλια) θέλεις να τρυπήσουν το τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;
Αρχηγός Μαφίας: Την έξοδο…
45χρονη δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά…

Facebook Comments

Τελευταία Νέα