ΑρχικήΕπικαιρότηταΟκτώ κινητά βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας- «Φύλλο και φτερό» τα λάπτοπ...

Οκτώ κινητά βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας- «Φύλλο και φτερό» τα λάπτοπ της από τις Αρχές

Λίγες ώρες πέρασαν από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και η ανακρίτρια ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου, ώστε να περάσουν από κόσκινο όλα τα αρχεία και οι κλήσεις της κατηγορούμενης.

Η ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, προσπαθεί μ’ αυτό τον τρόπο να τρέξει την δικαστική έρευνα και να υπάρξει το συντομότερο η διερεύνηση της υπόθεσης που απασχολεί για πάνω από δυο μήνες το πανελλήνιο.

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την έρευνα των Αστυνομικών Αρχών εντοπίστηκαν οκτώ κινητά τα οποία αναμένεται να ελεγχθούν εξονυχιστικά, όπως θα ελεγχθεί και η ηλεκτρονική της αλληλογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες  μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από  το Καραμανδάνειο της  Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα κληθούν να περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναμένεται να δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής.