ΑρχικήΕπικαιρότηταΌλες οι φορές που η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην τηλεόραση- Τα σημεία-...

Όλες οι φορές που η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην τηλεόραση- Τα σημεία- κλειδιά

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, που επί δύο μήνες έδινε συνεντεύξεις και έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες.

Σήμερα Πέμπτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται ενώπιον της ανακρίτριας κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το βράδυ κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτη για τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Αυτό που μένει πλέον είναι να ομολογήσει.

Όταν η Ρούλα μιλούσε στην τηλεόραση και στους δημοσιογράφους

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, στις συνεντεύξεις που είχε δώσει κατά καιρούς είχε πέσει σε αντιφάσεις και πολλοί ισχυρισμοί που είχε διατυπώσει είχαν προκαλέσει προβληματισμό.




Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη καθώς και σε άλλες εκπομπές. Η πρώτη συνέντευξη μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, ήταν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.




Μαζί με τον σύζυγό της, ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τα πάντα για τα προβλήματα υγείας των παιδιών τους, τι είχε γίνει στο νοσοκομείο, τις εξετάσεις που έκαναν και τέλος τον θάνατο τους.





 

Σε συνέντευξη της στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως επισκέφθηκε ψυχολόγο για να ξεπεράσει τον θάνατο των παιδιών της.

«Στην πρώτη απώλεια πήγαινα σε ψυχολόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς φάρμακα, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα πίσω, η οποία ήταν τεράστια δύναμη. Έχω θρηνήσει μέσα στο σπίτι αρκετά, αλλά όχι όσο θα ήθελα. Το έχω ακόμα μέσα μου. Ευτυχώς είχα και τη βοήθεια από την πεθερά μου, τη μαμά, την αδελφή και το σύζυγό μου. Δεν έχω μπει καθόλου στο δωμάτιο των κοριτσιών. Όταν χάθηκαν οι αδελφές της, η Τζωρτζίνα δεν το σχολίαζε καθόλου, παρά μόνο πήγαινε στις φίλες της και έλεγε: ‘Πρέπει να φύγω να πάω στη μαμά μου γιατί θα κλαίει και δε θέλω.’ Ερχόταν με τον πατέρα της και μου έλεγε ‘κοίτα ο μπαμπάς κι εγώ. Είμαστε δυνατοί’. Η κόρη μου, μου έλεγε να βγάλω τα μαύρα από τον ίδιο χρόνο κιόλας», είχε πει τότε.

 

Πάτρα: Η μητέρα των παιδιών απαντά στο «Φως στο Τούνελ» για όσα λέγονται γι’ αυτή