ΑρχικήΕπικαιρότηταΌλες οι τελευταίες εμφανίσεις της Μαρί Σαντάλ- Τι φόρεσε, πόσο κοστίζει (photos)

Όλες οι τελευταίες εμφανίσεις της Μαρί Σαντάλ- Τι φόρεσε, πόσο κοστίζει (photos)

Ήρθε στην Ελλάδα στις 13 Ιανουαρίου κι από τότε όλοι μιλούν για κείνη. Για το στυλ και την κομψότητά της. Η Μαρί Σαντάλ, γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα.

Οι εμφανίσεις της είναι θέμα συζήτησης της κοσμικής κοινωνίας και των life style περιοδικών. Εμφανίζεται και αμέσως γίνεται τροφή για τα social media.

To ίδιο συνέβη και συμβαίνει και κατά την επίσκεψη της στην Αθήνα, με αφορμή την απώλεια του πεθερού της, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Η Μαρί Σαντάλ στις 13 Ιανουαρίου κατά την άφιξή της στη Μεγάλη Βρετάνια 

Εδώ έκανε την πρώτη της εμφάνιση με σύνολο Celine.

 

Η Μαρί Σαντάλ στις 14 Ιανουαρίου

Η φούστα της κοστίζει 2,550 δολάρια σετ με τη ζώνη και τα δύο από την Prada. To σύνολο συμπληρώνει η τσάντα Hernes και οι Chanel μπότες.

 

Η Μαρί Σαντάλ στις 15 Ιανουαρίου

Εδώ, επιλέγει φούστα και του οίκου Dior 3,347 δολάρια και cropped σακάκι 4,881 αντίστοιχα. Η τσάντα είναι και πάλι Hermes, αυτή τη φορά όμως με χρυσή λεπτομέρεια. Το σύνολο ολοκληρώνουν οι γόβες Gianivito Rossi, στα 775 δολάρια.

 

Η Μαρί Σαντάλ στις 16 Ιανουαρίου, την ημέρα της κηδεία του πεθερού της

Αυτό που ενδιαφέρει εδώ είναι η αγαπημένη της στέκα, μάρκας Prada, αξίας 546 δολαρίων, την οποία φοράει αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό. Τα παπούτσια είναι Manolo Blahnick και κοστίζουν μόλις 831 δολάρια. Και η τσάντα όμως που κρατά είναι από τα αγαπημένα της κομμάτια καθώς την ίδια κρατούσε και τον προηγούμενο μήνα κατά την επίσκεψή της στην Ιταλία.

 

Η Μαρί Σαντάλ στις 17 Ιανουαρίου

Και εδώ με τσάντα Hermes και μπότες Chanel, τα οποία έχει φορέσει και στο παρελθόν.

 

Η Μαρί Σαντάλ στις 18 Ιανουαρίου

 

Εδώ τη βλέπουμε στη βόλτα στο κέντρο της πόλης, μετά το γεύμα στην Αθηναϊκή Λέσχη και πραγματικά είναι μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις:

Παλτό Celine

Τοπ 781 δολάρια, Isabel Marant

Ζώνη 153 δολάρια, Isabel Marant

Τη γνωστή τσάντα Hermes

Ολοκαίνουργιες γόβες Dior