Ολυμπιακοί Αγώνες: Tρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης – Xάνεται η συμμετοχή

8 mins read

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από σχετικό έλεγχο που διεξήχθη, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Χθες η ΕΟΕ ενημέρωσε πως αθλήτρια από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ πριν από μερικές ημέρες και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η 26χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, εντοπίστηκε θετική, ωστόσο, τελικά, υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και έτσι κατάφερε χθες να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας.

H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης. Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

Facebook Comments