ΑρχικήΕπικαιρότηταΟΜΕ-ΟΤΕ: Απαντάει για την εθελουσία, χωρίς να λέει λέξη γι αυτή

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Απαντάει για την εθελουσία, χωρίς να λέει λέξη γι αυτή

Για “κονσέρβα ενημέρωσης” και για “χιλιοπαιγμένο έργο των  “ρετιρέ” και των “προνομιούχων” εργαζομένων  με την κατάλληλη σκηνοθεσία και παραγωγή της Διοίκησης του ΟΤΕ” κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ η οποία απαντάει για την εθελούσια αλλά χωρίς να πει ουσιαστικά ούτε λέξη γι’ αυτή.
“Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι με συνθήκες γαλέρας στα call center, μειώσεις και εντατικοποίηση συνθέτουν μία εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτήν που επιχειρούν να προβάλουν τα ΜΜΕ” αναφέρει η ανακοίνωση:
“Συνειδητά και σκόπιμα αποκρύπτουν τα τεράστια κέρδη του Ομίλου που ΟΛΟΙ μοχθήσαμε για να έρθουν και προσπαθούν να εμφανίσουν τους εργαζόμενους σαν από άλλο πλανήτη. Γνωρίζουμε χρόνια τώρα ότι κάποιοι βγάζουν φλύκταινες με το συνδικαλισμό… τους καταλαβαίνουμε!”
Και η ανακοίνωση συνεχίζει: “Γνωρίζουμε ότι θα ήθελαν να εξαφανιστούμε, δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Το συνδικαλιστικό κίνημα στον ΟΤΕ περισσότερο ενωμένο από ποτέ θα δώσει τη μάχη, με εντιμότητα και συνέπεια, μαζί με τους εργαζόμενους και υπέρ της επιχείρησης και των συμφερόντων της χώρας. Εσείς κύριοι ποιών συμφέροντα υπηρετείτε; Γιατί δεν ασκείτε με εντιμότητα το λειτούργημά σας προβάλλοντας όλες τις απόψεις και θέσεις; Γιατί δεν μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε για τους μισθούς μας και το πρόγραμμα εθελούσιας; Ο κόσμος σας έχει καταλάβει και λίγη αξία έχει το τι λέμε εμείς, όμως υπάρχουν και όρια ανοχής και τα ξεπερνάτε. Το έργο το έχουμε ξαναδεί λοιπόν και είναι κονσέρβα και σε επανάληψη. Είμαστε στη διάθεσή σας όποτε και όπου επιθυμείτε, σε ανοιχτό διάλογο για να δούμε ποιοι αποτελούν τη συνδικαλιστική ελίτ και ποιοι είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. LIVE ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»