ΑρχικήΕπικαιρότηταΟμόνοια: Σύλληψη δύο αστυνομικών για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ομόνοια: Σύλληψη δύο αστυνομικών για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ιχνη βιασμού εντόπισε στην 19χρονη καταγγέλλουσα ο ιατροδικαστής και οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται πλέον στα κεντρικά της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος.

Οι δύο ένστολοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την 19χρονη κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια και ύστερα από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την νεαρή, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της.

Αρνούνται τις κατηγορίες οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κοπέλα κατήγγειλε στις 12 Οκτωβρίου ότι, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, οι δύο αστυνομικοί τους οποίους κατηγορεί, την οδήγησαν σε δωμάτιο μέσα στο Τμήμα και την βίασαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξεταστούν, αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίσθηκε μόνη της στο Τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδιά του.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξετάζονται και βίντεο από κάμερες, τις οποίες επικαλούνται οι αστυνομικοί, ενώ αναμένεται και το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης της 19χρονης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία.

«Ο νόμος ισχύει για όλους»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι έχει ζητήσει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και σημειώνει πως, αν αληθεύουν οι καταγγελίες, θα προχωρήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους», αναφέρει ο κ. Θεοδωρικάκος.