ΑρχικήΕπικαιρότηταΟρεινή Κορινθία: Προσήχθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» – Στο «Παίδων» ο 15χρονος...

Ορεινή Κορινθία: Προσήχθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» – Στο «Παίδων» ο 15χρονος γιος

Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη ο 45χρονος πατέρας μετά την αυτοψία από κοινωνικό λειτουργό, παρουσία αστυνομικών, σε περιοχή του Δήμου Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου, στην Κορινθία, όπου ζει απομονωμένη μία οικογένεια με ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος προσήχθη για παρακώληση της αυτοψίας, διότι δεν ενημέρωνε για το που ακριβώς βρίσκονται τρία ανήλικα τέκνα, ενώ αναμένεται η απόφαση για το αν η προσαγωγή μετατραπεί σε σύλληψη ή όχι.

Ο 15χρονος γιος του, ο μόνος που εντοπίστηκε κατά την επέμβαση αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών στα λαγούμια, έχει μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Παίδων». 

 

 

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της αυτοψίας στον χώρο βρίσκονταν εκεί ο 45χρονος με τον 15χρονο γιο, ενώ απουσίαζαν δύο γυναίκες, ηλικίας 39 και 22 ετών, καθώς και τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 13, έξι και ενός έτους αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοψία πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών, να ελεγχθούν τα έγγραφά τους και να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας από την κοινωνική λειτουργό θα ενημερωθεί ο εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με τα ευρήματα που προέκυψαν.