ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάγκαλος: "Έπιασαν τον Τσίπρα από τον κ@λ@"

Πάγκαλος: "Έπιασαν τον Τσίπρα από τον κ@λ@"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ έδωσε συνέντευξη σήμερα το πρωί ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με βασικό θέμα συζήτησης την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “του έπιασαν τον κ@λ@ κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες”.
Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι οι Τούρκοι φέρθηκαν περιφρονητικά, τόσο προς τον πρωθυπουργό, όσο και προς τον ελληνικό λαό, καθώς προχώρησαν στην επικήρυξη των οκτώ στρατιωτικών, που έχουν λάβει άσυλο στη χώρα μας. “Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τινάξει τα πάντα στον αέρα”, υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας ότι “ο άλλος επικηρύσσει και λέει ότι υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στον ελληνικό λαό”.
“Σε αυτές τις επισκέψεις που είναι δώρο που κάνει κανείς σε κάποιον άλλον, εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει”, είπε ο πρώην υπουργός, ενώ πρόσθεσε πως εφόσον ήταν η Τουρκία αυτή που ζητούσε την επίσκεψη, που είναι “απομονωμένη πανταχόθεν, για διάφορους λόγους, γιατί διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε έδαφος άλλων χωρών, έχουν τσακωθεί με τους Αμερικάνους και η ΕΕ απεχθάνεται την Ρωσία”, τότε “εμείς αυτή τη συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά, την είχε ανάγκη η Τουρκία”.
Αναφορικά με το ζήτημα της Χάλκης, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι δεν είναι διμερές θέμα: “Γιατί είναι ελληνοτουρκικό θέμα η Χάλκη; Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι Τούρκος πολίτης. Δεν είναι διμερές, είναι παγκόσμιο θέμα που αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες και την μουσουλμανική θρησκεία”.