ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στην αδερφή του

Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στην αδερφή του

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη του talent show, «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλιούπολη.

Ένας 47χρονος, οποίος είχε συμμετάσχει το 2018 ως Black Truth στ τάλεντ σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», επιτέθηκε στον θείο του και κατόπιν προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή του με αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος είχε επιτεθεί στην αδερφή του και το 2013. Τότε, μάλιστα, η γυναίκα είχε παραμείνει ένα μήνα στην Εντατική για νοσηλεία μετά τις 15 μαχαιριές που είχε δεχθεί.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος σημειώνουν ότι «Ήθελε να γίνεται το δικό του», περιγράφοντας πώς η γυναίκα αφού βγήκε από το σούπερ μάρκετ ξαφνικά ένιωσε μαχαιριές στο πίσω μέρος του σώματός της.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν τότε ότι ήταν τέτοια η μανία του ώστε χρειάστηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι με καδρόνι από περαστικό προκειμένου να σταματήσει.

Ο δράσης συνελήφθη μετά την επίθεση και μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική με την οικογένειά του να σταματάει κάθε επαφή μαζί του. Προσφάτως, ωστόσο, είχαν μάθει ότι ο 47χρονος είχε αποφυλακιστεί.

Το Σάββατο η γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμα της οδού Κυπριανού μαζί με τον σύζυγό και το 12 ετών παιδί τους περιμένοντας έναν συνεργάτη του συζύγου της.

Όταν άκουσαν κάποιον να τους χτυπάει την πόρτα, ο σύζυγος της γυναίκας πήγε να την ανοίξει πιστεύοντας ότι είναι ο συνεργάτης του. Αντί γι’ αυτόν, όμως, είδε τον αδερφό της συζύγου του να κρατάει τσεκούρι, αλυσοπρίονο και να φοράει κράνος στο κεφάλι.

Η οικογένεια βίωσε τέτοιο τρόμο που το 12χρονο παιδί κρύφτηκε σε μια ντουλάπα για να προστατευτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο 47χρονος είχε στήσει καρτέρι στον 72χρονο θείο του τον οποίο αιφνιδίασε ακινητοποιώντας τον με χειροπέδες ενώ στη συνέχεια του έβαλε μια κάλτσα στο στόμα, τον έδεσε με μονωτική ταινία και τον πέταξε στον ακάλυπτο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν 30 αστυνομικοί για να συλλάβουν τον 47χρονο καθώς βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Η δικηγόρος της αδελφής του δράστη, Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε ότι «Η εντολέας μου έζησε το απόλυτο θρίλερ καθώς κινδύνευσε η ίδια, ο σύζυγος, το παιδί της και ο θείος της. Ήδη έχουμε κινηθεί νομικά και ο δράστης με εντολή εισαγγελέα νοσηλεύεται σε ψυχιαστρικό κατάστημα».