Παραλήρημα Μητροπολίτη: Έχουμε τόσες εκτρώσεις και μαραζώνουν για τα παιδιά που σκότωσε ο serial killer

11 mins read
Συνεχίζει να προκαλεί ο Μητροπολίτης Μόρφου μετά τις δηλώσεις για το πώς γίνονται ομοφυλόφιλα τα παιδιά… Αυτή την φορά αποφάσισε να μιλήσεις για τις εκτρώσεις και τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου, Νίκο Μεταξά.
Ο Μητροπολίτης, που έγινε “viral” καθώς υποστήριξε ότι ο Γέροντας Πορφύριος, του είχε πει ότι η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις σεξουαλικές προτιμήσεις της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη της, σε νέο βίντεο μίλησε για τις εκτρώσεις στην Κύπρο και για τον κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά, που σκότωσε πέντε γυναίκες και δυο ανήλικα παιδιά. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως αποτελεί υποκρισία να «μαραζώνουμε» για τα δύο παιδιά που σκότωσε ο “Ορέστης” όταν σκοτώνονται χιλιάδες παιδιά με τα υψηλά ποσοστά εκτρώσεων.
«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και Φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Και αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί, σε πάρα πολλές οικογένειες που έχει συμβεί η έκτρωση. Δεν είναι κάτι μεμονωμένο. Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο»;
Ο Μητροπολίτης Μόρφου συνέχισε: «Όσον αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».
Και προσέθεσε ότι «κάλεσε έναν φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Αυτό είναι που τιμά την Κύπρο. Κάποιος θα πρέπει να διδάξει τώρα στον Νικόλα, ότι για όλες αυτές τις καημένες υπάρξεις που σκότωσε, ότι θα πρέπει να προσεύχεται για την καθεμιά ξεχωριστά».

Facebook Comments