ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαρελάσεις σε αστυνομικό κλοιό- Μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη

Παρελάσεις σε αστυνομικό κλοιό- Μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη

“Εκρηκτική” ήταν η ατμόσφαιρα από νωρίς το πρωί σε όλη τη χώρα καθώς οι παρελάσεις έγιναν σε αστυνομικό κλοιό υπό το φόβο του Μαξίμου για αποδοκιμασίες κυβερνητικών στελεχών. Στο κλίμα αυτό, άγνωστος πέταξε μολότοφ τα ξημερώματα στο σπίτι του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 5.30 το πρωί άγνωστος πέταξε μία βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο που προκάλεσε μαύρισμα στην γκαραζόπορτα.Από την Αστυνομία έγιναν αμέσως μετά την επίθεση τέσσερις προσαγωγές από την περιοχή.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι άλλοι τρεις εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την υπόθεση.η

Με επίθεση προς το «παρακράτος» απάντησε σε ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος έκανε λόγο για επιτυχία εκδήλωσης στα Σφακιά που «έτσουξε», για «σκάνδαλα» που έχει συμβάλλει στην αποκάλυψή τους και αναφέρεται σε «τσογλανάκι» που «στείλατε σπίτι μου».

Οι παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έγιναν σε αστυνομικό κλοιό. Στην πρωτεύουσα από νωρίς το πρωί ήταν “στο πόδι” 1.500 αστυνομικοί ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις στη συμπρωτεύουσα.