ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Ασθενής με Covid-19 μόλις αποσωληνώθηκε, ζήτησε τον δικηγόρο του- Αμφισβητεί την...

Πάτρα: Ασθενής με Covid-19 μόλις αποσωληνώθηκε, ζήτησε τον δικηγόρο του- Αμφισβητεί την αιτία νοσηλείας του

Ασθενής που εισήχθη πριν λίγες μέρες στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακoύ Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας, χρειάστηκε να διασωληνωθεί γιατί η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Τελικά, ευτυχώς, φαίνεται να βγαίνει νικητής απ’ τη μάχη και πριν δυο μέρες αποσωληνώθηκε. Μόλις ανέκτησε, λοιπόν, τις αισθήσεις του, τι νομίζετε ότι έκανε ως πρώτη του δουλειά;

Ζήτησε ένα χαρτάκι κι έγραψε το εξής μήνυμα… απόγνωσης:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Ζητάω άμεσα μοριακό τεστ, αλλά από ανεξάρτητο εργαστήριο. Και παρακαλώ στείλτε κατεπείγον sms στη γυναίκα μου, στο 694….., να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου, κ. Αντωνιάδη, για το θέμα».

O Νίκος Αντωνιάδης, για όσους τυχόν δεν ξέρουν, είναι ο δικηγόρος των απανταχού αρνητών του ιού,  μαζί με τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη.

Ο ασθενής, δηλαδή, διασωληνώθηκε, έφτασε στα πρόθυρα του μοιραίου και μόλις συνήλθε και απαρνήθηκε τον κορωνοϊό! Αμφισβητεί, συνεπώς, ότι η διασωλήνωσή του έγινε εξ αιτίας της νόσησής του από τον ιό.

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό. Πλήθος τέτοιων περιπτώσεων έχουν αντιμετωπίζει γιατροί και νοσηλευτές. Συγκεκριμένα, τους τηλεφωνούν συγγενείς των ανεμβολίαστων ασθενών και τους απειλούν με μηνύσεις, επειδή, όπως τους λένε, δεν έχουν κορωνοϊό οι άνθρωποί τους και διασωληνώθηκαν γι’ άλλο λόγο που τους τον κρύβουν οι γιατροί!

Επίσης, συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στην κλινική προ-Covid, διαμαρτύρονται στους γιατρούς, αγενώς πολλές φορές, ότι «δεν έχει κορωνοϊό ο άνθρωπός μας. Γι’ αυτό δεν μας αφήνετε να τον δούμε… Γιατί αν τον δούμε, θ’ αποδειχθεί ότι δεν έχει κορωνοϊό και τον κρατάτε μέσα δήθεν ως ασθενή…»!