ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Η καταγγελία συγγενικού προσώπου για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Πάτρα: Η καταγγελία συγγενικού προσώπου για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για την ζωή των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα 2,5 ετών και αυτή τη φορά σοκάρει η αποκάλυψη ότι είχε γίνει καταγγελία από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας για κακοποίησης της Τζωρτζίνας το 2014.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στον δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής… Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!

Σημειώνεται ότι οι Αρχές είχαν κάνει μόνο μία επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία και μάλιστα με προκαθορισμένο ραντεβού, επομένως τα στοιχεία, αν υπήρχαν, θα μπορούσαν να καλυφθούν.